Tapahtumat ja näyttelyt

Tulevat tapahtumat

Maalausmatka 1.-8.9.2024

 

Akryylimaalauskurssi Kreikassa Ródoksen saarella

Kurssi sopii sekä aloittelijoille että jo pidempään maalanneille. 

Kurssilaisten käytössä on oma talo ja puutarha Falirakin kylässä Villa Panagoksella, jossa kaikki palvelut ovat lähellä ja uimarantaan on vain kymmenen minuutin kävelymatka. Täällä on upeat puitteet maalaamiseen kauniissa miljöössä! Villa Panagoksen henkilökunta puhuu suomea.

Tule mukaan maalaamaan ja nauttimaan — lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Edellisen kurssin lämpimiä tunnelmia voit käydä katsomassa Facebook-sivultani

Menneet tapahtumat

Maalausmatka 12.-19.8.2023

 

Akryylimaalaus- ja akvarellikurssi Kreikassa Ródoksen saarella

Kurssi sopii sekä aloittelijoille että jo pidempään maalanneille. Kurssilaisten käytössä on oma talo ja puutarha Falirakin kylässä Villa Panagoksella, jossa kaikki palvelut ovat lähellä ja uimarantaan on vain kymmenen minuutin kävelymatka. Upeat puitteet maalaamiseen kauniissa miljöössä! Villa Panagoksen henkilökunta puhuu suomea.

Tule mukaan maalaamaan ja nauttimaan! 

22.4.-11.5.2023

Taidenäyttely Oodi keväälle

Tämän yhteisnäyttelyn järjestää Galleria Fogga Helsingin Lauttasaaressa. Näyttelyssä mukana mm. akryylimaalaukseni Neiti Kevät sekä keväisten akvarellien kokonaisuus. Näyttelyn avajaiset ovat 22.4.2023 klo 18–20. Tervetuloa!