Oletko kiinnostunut tilaustyöstä?

Hinnasto

S

24 x 33 cm                       270 euroa

27 x 35 cm                       330 euroa

40 x 60 cm                       440 euroa

M

50 x 60 cm                       460 euroa

70 x 90 cm                       520 euroa

80 x 100 cm                     620 euroa

L

100 x 100 cm                   650 euroa

100 x 120                         740 euroa      

100 x 150                         850 euroa      

120 x 180 euroa               1 500 euroa   

S

24 x 33 cm                       300 euroa

27 x 35 cm                       360 euroa

40 x 60 cm                       470 euroa

M

50 x 60 cm                       490 euroa

70 x 90 cm                       650 euroa

80 x 100 cm                     750 euroa

L

100 x 100 cm                   800 euroa

100 x 120                         1 000 euroa   

100 x 150                         1 500 euroa   

120 x 180 euroa               2 500 euroa

  • Muotokuvat +70 euroa (jos kuvassa useammat kasvot, +70 euroa/lisäkasvot)

Saatavilla useita eri kokoja, alla esimerkkejä:

Akvarelli paperille:

30 x 40 cm (A3)               270 euroa

36 x 48 cm                       390 euroa

Akvarelli Aquabord-kovalevylle:

24 x 30 cm                 270 euroa

30 x 40 cm                 330 euroa

40 x 50 cm                 450 euroa

Kovalevyä ei ole välttämätöntä kehystää

  • Muotokuvat +70 euroa (jos kuvassa useammat kasvot, +70 euroa/lisäkasvot)

Tilauksen erityispiirteitä

Tuleeko teos kotiin vai julkiseen tilaan? Kuvaile, minkälaiseen tilaan aiot ripustaa teoksen. Mitä muita värejä tilassa on? Onko tilassa muita taideteoksia tai esineitä, joiden kanssa haluaisit maalauksen sointuvan yhteen? Jos voit, lähetä minulle kuva kyseisestä tilasta, niin voimme yhdessä pohtia vaihtoehtoja.

Sinulla ei tarvitse olla valmista väripalettia, mutta on suureksi avuksi, jos mielessäsi on vaikka yksi väri/värisävy, minkä teokseen haluat. Rakennan paletin sen ympärille. Myös haluttu tunnelma auttaa värisävyn määrittämisessä – haetaanko kylmää vai lämmintä, modernia vai maanläheistä.

Suuri taulu on aina näyttävä ilmestys, mutta sitä voi olla myös pieni teos. Myös mahdolliset kehykset ja akvarelleissa kehyspaperi (passepartout) antavat teokselle lisää kokoa.

Muotokuvat voi karkeasti jaotella kolmeen ryhmään: kasvokuva, rintakuva, kokovartalokuva. Mitä laajempi kuva, sitä suuremmassa osassa on myös kuvassa olevan henkilön tausta. Tausta ei kuitenkaan saa olla liian yksityiskohtainen/huomiota herättävä, jottei se vie liiaksi huomiota kuvan kohteelta. Neutraali tausta ikään kuin nostaa kuvan kohteen esiin. Muotokuvaa varten tarvitsen aina mallin, kuten hyvälaatuisen valokuvan. Jos haluat kokovartalokuvan, pelkkä kasvokuva mallista ei riitä. Valokuvan käyttöoikeuden tulee olla kunnossa.

Maalaustyylini on sekoitus eri tyylisuuntia. Löydät sieltä niin klassista realismia kuin abstraktia kubismiakin. Tilaustöissä näkyy aina myös taiteilijan oma kädenjälki – fotorealistisia teoksia en tee. 

 

Tekniikkaan vaikuttaa myös tyyli ja aihe. Mikäli olet tilaamassa muotokuvaa, suosittelen öljyvärimaalausta tai akvarellia. Akryylimaalaus taipuu parhaiten abstraktiin tyyliin.

 

Akvarellimaalaus on kuiva ja luovutettavissa ostajalle jo 24 tuntia valmistumisensa jälkeen. Akryylimaalauksen kuivuminen kestää 1-2 viikkoa, ja öljyvärimaalaus on kuiva 6-12 kuukauden kuluttua valmistumisensa jälkeen.Paperille maalattu akvarellimaalaus on hyvä aina kehystää. Suosittelen kehystyttämään teokset aina ammattilaisella.

Akryyli- ja öljyvärityöt sekä kovalevylle maalatut akvarellit eivät varsinaisesti tarvitse kehystä. Etenkin ns. deepedge-pohjalle maalatut teokset, joiden syvyys on 3-5 cm, näyttävät usein varsin hyvältä ja modernilta seinällä ilman kehystäkin. Teen kaikkiin kankaalle maalattuihin teoksiin ripustuksen, jotta taulun saa halutessaan heti seinälle.

Teoksen valmistuminen kestää tekniikasta riippuen joistakin viikoista (akvarellit) kuukausiin (akryyli- ja öljyvärit). Teen tilaajan ideasta luonnoksen, jonka pohjalta teen lopullisen teoksen. Pidän tilaajan ajan tasalla teoksen etenemisestä.

Muotokuvan tai muotokuvaan verrattavan (taulun aihe on henkilökohtainen)  kuvan tilauksen yhteydessä tilaaja sitoutuu maksamaan varausmaksuna 50 % lopullisen teoksen hinnasta. Varausmaksua ei palauteta. Loppusumman (50 %) tilaaja maksaa, kun teos luovutetaan. Mahdollinen toimitusmaksu lisätään loppusummaan. 

Voit maksaa myös tilaustyön osissa Klarnan kautta. Maksutapa sovitaan tilauksen yhteydessä.

 

Tilauksen tietojen lähettäminen ei viedä sido tilaamaan

Täytä alle tilaustyösi tiedot